FOTBAL | Finala CUPEI, în inferioritate numerică, dar nu și inferiori adversarului. Vă aşteptăm să sărbătorim împreună promovarea în Liga 3

0
1105

Campioana Ligii 4, SCM Gloria Buzău a jucat ieri după amiază, la Râmnicu Sărat, cu un nou trofeu pe masă. Este vorba despre finala judeţeană a Cupei României în care elevii antrenorilor George Timiş şi Vasile Tudose au întâlnit specialista acestei competiţii (n.r. zece prezenţe în actul final şi trei trofee câştigate până în acest an) – Voinţa Lanurile.

Din păcate, gruparea din Crâng a pierdut la limită, 2-3, golul victoriei fiind înscris de echipa râmniceană în minutul 92.

Pentru „roş-albaştrii” au marcat Dragoş Ioniţă (min. 9) şi Gabriel Bobe (min. 52), în timp ce pentru Voinţa au punctat Cezar Chiriţă (min. 15), Gabriel Bobe (min. 88 –autogol) şi Şerban Feraru (min. 92).

Să menţionăm faptul că echipa buzoiană a evoluat în inferioritate numerică din minutul 77, atunci când Mădălin Oprea a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu, iar din minutul 98 şi fără Gabriel Bobe pentru aceeaşi „faptă”. De cealaltă parte, Cristinel Gurguiatu a părăsit şi el, din acelaşi motiv, mai devreme terenul în minutul 108.

George Timiş şi Vasile Tudose i-au trimis în teren pe: Marius Geantă – Alexandru Crăciun, Costin Puşcă (cpt), Dragioş Ceauşel, Mădălin Oprea, Gabriel Mihăescu (Cristian Zaplaic), Dragoş Ioniţă,  Gabriel Bobe, Andrei Cîmpeanu, Ionuţ Codreanu (Andrei Bădiţă), Cristi Muşat (Mihai Babageanu)

„A fost un meci frumos, disputat, dar şi cu câteva faze discutabile pe care însă prefer să le analizaţi dumneavoastră după ce vizionaţi rezumatul. Chiar dacă am pierdut un trofeu, la final i-am felicitat pe băieţii mei pentru efortul depus, pentru atitudine, dăruire şi implicare în joc. Nu ne rămâne de făcut decât să ne concentrăm pentru meciul de sâmbătă cu Pescăruşul Sarichioi. Va fi un meci greu cu toate că am câştigat la un scor care ne dă o oarecare siguranţă, în urma unui joc tratat cu maximă seriozitate în faţa unui adversar care şi anul trecut a luptat pentru promovare din poziţia de campioană a judeţului Tulcea. Vrem să le oferim suporterilor, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare sâmbătă la stadion, o victorie frumoasă şi să sărbătorim împreună promovarea în Liga 3”, a declarat George Timiş – „şeful din iarbă” al formaţiei din Crâng.

LĂSAȚI UN MESAJ