FOTBAL | I-au „jumulit” şi în retur. Gloria, oficial în Liga 3 (video)

0
1095

SCM Gloria completează tripleta care din toamnă  va  reprezenta judeţul Buzău în eşalonul trei. Formaţia din Crâng a câştigat ambele manşe ale barajului de promovare cu Peşcăruşul Sarichioi (Tulcea), 3-0 în deplasare şi 5-1 pe teren propriu.

În faţa a peste 1000 de spectatori, elevii antrenorilor George Timiş şi Vasie Tudose au reuşit să ofere sâmbătă în nocturnă, un spectacol fotbalistic agreabil cu cinci goluri marcate în poarta tulcenilor dar şi cu multe alte ocazii irosite cu mare uşurinţă. Singurul moment să spunem mai greu pentru buzoieni a fost cel din minutul 2, atunci când oaspeţii au reuşit să deschidă surprinzător scorul. A fost din fericire un simplu foc de paie „stins” repede de Mihăescu şi Compania. Dacă prima repriză a fost a lui Mihăescu care a făcut fazele din care Bobe şi Muşat au întors rezultatul pe tabela de marcaj, partea a doua a aparţinut lui Cîmpeanu dovadă golul marcat, dar şi asisturile pentru Babageanu şi Zaplaic din care cei doi au stabilit scorul final.

Hora bucuriei şi focul de artificii au încheit o seară excelentă atât pentru gruparea din Crâng, dar şi pentru fotbalul judeţean care a bifat astfel cea de a cincea promovare consecutivă pe scena celui de al treilea eşalon.

Pentru „roş-albaştrii” va urma o pauză scurtă, după care staff-ul tehnic şi conducerea se va înhăma din nou la treabă, mai ales că obiectivul trasat de primarul Constantin Toma este cât se poate de clar – promovarea, pas cu pas, până în Liga 1.

SCM Gloria Buzău – Pescăruşul Sarichioi 5-1 (2-1)

Au macat: Bobe (10), Muşat (44), Cîmpeanu (73), Babageanu (76), Zaplaic (90) / Ispas (2)

SCM Gloria Buzău: Marius Geantă – Alexandru Crăciun (Daniel Poteraşu), Dragoş Ceauşel, Costin Puşcă (cp.), Georgian Bălan, Gabriel Mihăescu (Ionuţ Codreanu), Dragoş Ioniţă, Gabriel Bobe, Andrei Cîmpeanu, Cristian Muşat (Alin Marcu), Mihai Babageanu (Cristi Zaplaic). Antrenori: George Timiş şi Vasile Tudose

(Vom reveni cu rezumatul video)

LĂSAȚI UN MESAJ