FOTBAL Liga 3| Primele partide de verificare, după încheierea cantonamentului de la Nehoiu

0
716

„Roş-albaştrii” se află de o săptămână în cantonament la Nehoiu, acolo unde sub comanda lui George Timiş şi Vasile Tudose se află un grup de 28 de fotbalişti. Numărul acestora variază însă deoarece aproape zilnic sunt aduşi noi jucători, în special juniori, care sunt testaţi atât la antrenamente cât şi în jocurile şcoală programate pe stadionul muntenilor de la Carpaţi.

Dacă în prima săptămână tehnicienii buzoieni am pus accentul pe pregătirea fizică generală, începând de luni aceştia au trecut la pregătirea fizică specifică, urmând ca la finalul acestei luni să demareze şi seria partidelor de verificare.

Astfel, pe 28 iulie şi pe 1 august sunt programate primele jocuri amicale, cu Astra 2 şi respectiv Flacăra Moreni, ambele în deplasare. Gruparea din Crâng a primit mai multe invitaţii, chiar şi din partea unor formaţii de Liga 2, însă principalul George Timiş este rezervat în ceea ce priveşte disputarea unor astfel de partide preferând antrenamentele intense şi jocurile şcoală. Totuşi, până la debutul sezonului gruparea din Crâng va mai perfecta câteva meciuri de verificare, însă majoritatea se vor disputa pe terenurile adversarelor.

LĂSAȚI UN MESAJ