FOTBAL Liga 3 | Reveniri spectaculoase în Crâng. Lista achiziţiilor rămâne deschisă

0
3099

Forfotă mare în cantonamentul pe care SCM Gloria îl efectuează în aceste zile la Nehoiu. Sub comanda cuplului de antrenori George Timiş – Vasile Tudose se pregătesc zilnic aproximativ 30 de jucători. Însă nu putem trece cu vederea prezenţa unora dintre ei, jucători cu ştate vechi în fotbalul buzoian şi nu numai.

Capul de afiş îl reprezintă de departe repatrierea lui Ciprian Petre un jucător care a mâncat „fotbal pe pâine” în primul eşalon, acolo unde ocupă locul patru într-un clasament al jucătorilor cu cele mai multe minute bifate. În acelaşi timp este buzoianul cu cele mai multe goluri marcate în cupele europene. Un transfer pe care George Timiş îl consideră mai mult decât important. „Vă daţi seama că în primul rând experienţa lui este cea mai importantă pentru noi. Chiar dacă are 37 de ani, la cum se pregăteşte mai poate juca cu lejeritate 2-3. Este un model pentru jucătorii mai tineri. Are o personalitate aparte tocmai de aceea i-am propus ca pe viitor să rămână alături de noi în staff-ul tehnic. Acum depinde de el ce hotărâre va lua. Aşa cum am menţionat mai devreme el mai poate juca lejer câţiva ani”.

Tot la capitolul repatrieri să remarcăm revenirea în Crâng a jucătorilor Bogdan Danciu, Marius Drăguţ şi Dorin Burlacu, dar şi „înregimentarea” lui Mădălin Puşcă, Dănuţ Oprea şi Ionuţ Roman.

Sub comanda tehnicienilor buzoieni se află şi câţiva „stranieri”. Este vorba despre mijlocaşul Florin Cazan (Juventus Bucureşti), atacantul Andrei Truţă (şi-a făcut junioratul în Liga 1, la Sportul Studenţesc, şi care a trecut pe la echipe ca Dinamo II, Urban Titu, Înainte Modelu sau Voinţa Crevedia), şi juniorii Ionuţ Gurău (goalkeeper) şi Mădălin Androne (fundaş) ambii de la Viitorul Constanţa via Farul Constanţa.

Lista transferurilor rămâne deschisă pentru gruparea din Crâng, la mare căutare fiind juniorii, asta datorită regulamentului Ligii 3, unde echipele participante sunt obligate să titularizeze 3 juniori, iar pe raportul de joc să fie trecuţi alţi doi.

Galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ